Nyheder

Byens loppemarked – køb, sælg, støt

Kom og vær med til Byens loppemarked den 18. marts kl.10.30 -14.00 i Søhøjlandets kirkes lokaler (under SPAR-købmanden).

Tøm loftet, og få dit eget salgsbord for kun 50 kr. Eller kom forbi, og find lokale loppefund.

Der er gratis entré, og der kan købes forfriskninger, vafler og suppe i caféen. Overskuddet fra caféen og fra leje af stadeplads går til Liberia-projektet. Du lejer stadeplads via Facebook

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker til en stemningsfuld dag med hygge og gode handler.

———-

Rejs med til Liberia

Nu har du muligheden for at få dit livs oplevelse: en rejse til Liberia. Kom og hør mere tirsdag 7. februar 2023 kl. 19 i Gjern Sognehus. Her kan du stille spørgsmål og høre om program, priser og tidspunkter.

Det er gratis og helt uforpligtende at deltage i info-mødet, og der bliver serveret en let anretning. Det er Liberia-komiteen, der arrangerer både rejse og info-møde.

Læs hele folderen om info-mødet her! På gensyn!

———-

Lystænding i Gjern

Ved den årlige lystænding i Gjern var frivillige fra Liberia-projektet til stede, og der blev solgt hjemmelavede dekorationer, marmelade, chilisovs og honning. En del kiggede forbi boden, men både fremmøde og omsætning var begrænset.

———-

Fint tøj gav fin støtte

12. november blev en god dag med salg af konfirmandtøj i Gjern. Flere konfirmander med forældre dukkede op, og der blev prøvet tøj til forårets store dag. Hvis festtøjet ikke passede helt, kunne man også få hjælp på stedet til at sy det ud eller ind og rette til. I alt blev der solgt for 2025 kr., som går direkte til udsatte børns skolegang i Liberia.

Der er stadig kjoler til salg, som kan ses, prøves, tilrettes i mindre omfang og købes hos Kirsti i Gjern. Skriv en SMS til 29873499, og aftal nærmere.

———-

Y’s Men Bjerringbro indgår samarbejde

Jørgen Langdahl Olesen fra Bjerringbro Y’s Mens Club og Marianne Bech Nedergaard fra Liberia-komiteen underskriver samarbejdsaftale om støtte til forældreløse og udsatte unge i Liberia.

Bjerringbro Y’s Mens Club har indgået et samarbejde med Liberia-projektet, som gør det muligt at hjælpe forældreløse unge videre efter grundskolen. Støtten fra Y’s Men i Bjerringbro gør det muligt at give omkring ti unge mulighed for en kortere praktisk håndværkeruddannelse, så de bliver i stand til at forsørge sig selv. I støtten er der også afsat midler til nødvendigt værktøj m.m., så de unge kan starte arbejde, så snart de er færdiguddannet.

Liberia-projektet glæder sig på vegne af de udsatte unge, som nu får en tiltrængt hjælp, som projektet ellers ikke havde ressourcer til at give.

Læs mere i Bjerringbro Avis her.

Modtag vennebrevet

Få Liberiaprojektets vennebrev, der udkommer et par gange om året med nyheder og aktuelle emner fra arbejdet i Liberia og indsamlingen herhjemme.

Vennebrev – sommeren 2022

Se seneste vennebrev(.pdf) med nyheder fra Liberia-projektet og fra de børn, vi støtter.

Vennebrevet udsendes to gange om året, og har du lyst til uforpligtende at modtage opdateringer, så send en mail til kontakt@liberiaprojektet.dk

21. maj: Liberiamarked i Gjern

Lørdag 21. maj er der Liberiamarked på pladsen overfor BS SPAR i Gjern. Se mere information på løbesedlen (pdf).

Mød op – gør en god handel og støt et godt formål!

Besøg fra Liberia

Onsdag 30. marts kl. 19 kommer Elisabeth Poulsen til Sognehuset i Gjern.

Elisabeth arbejder som skole-konsulent for den lutherske kirke i Liberia. Her er hun også kontaktperson for de udsatte børn, der får hjælp gennem Liberiaprojektet.

Elisabeth er med, når der betales skolepenge, uddeles skolematerialer og månedlige madrationer til de allermest sårbare familier. Hun har et indgående kendskab til de forældreløse skolebørn og deres situation, som hun vil fortælle om, når hun besøger Gjern.

Arrangementet er gratis – alle er velkomne.

Facebook og vennebrev

Følg Facebookgrupperne ‘Liberiaprojekt Gjern’ og ‘Køb og salg til fordel for Liberiaprojekt Gjern’.