Der er mange forskellige aktiviteter i Liberiaprojektet. Frivillige ildsjæle bidrager hver især med egne ideer, men én ting er fælles for alle aktiviteterne: Indtægterne bruges til skolepenge til forældreløse børn i Liberia.
Følg aktiviteterne på Liberiaprojektets Facebookgruppe, hvor der også bringes nyt fra Liberia. Og brug Facebookgruppen ‘Køb og salg til fordel for Liberiaprojekt Gjern’ til at gøre et godt køb eller sælge brugte ting.
Planter, blomster, frø og urter
Siden projektets start har et haveinteresseret ægtepar fra Gjern sået, dyrket og solgt planter og stiklinger til fordel for forældreløse børn i Liberia. En anden har valgt at dyrke og sælge økologiske chilier. Gå til havesiden, hvor du finder priser, plantelister og kontaktadresser.
Genbrug
På Facebook-siden ‘Køb og salg til fordel for Liberiaprojekt Gjern’ kan du sætte ting og sager til salg. Pengene går til Liberia-projektet. Og du kan også selv gøre en god handel, så tilmeld dig Facebook-gruppen.
Spis – så andre bliver mætte
En frivillig i Gjern med kulinariske evner laver med jævne mellemrum ekstra portioner mad. Du kan bestille og afhente ved døren. Følg Liberiaprojektets Facebook-gruppe, hvor datoer for nem aftensmad løbende bliver slået op.
Støt med et beløb
Du kan naturligvis også være med til at betale forældreløse børns skolegang med en direkte indbetaling. Både som privatperson, virksomhed eller forening. Eller din virksomhed kan tegne et sponsorat.
Her kan du se kontonummer, MobilePay, fradragsmuligheder m.m.
Brugt konfirmandtøj
Et nyt initiativ er salg af brugt konfirmandtøj. Kender du nogen, der har konfirmandtøj hængende formålsløst i skabet, så overvej at få det genbrugt til fordel for Liberiabørns skolegang. Du kan læse mere om konfirmandprojektet her (.pdf).
Få besøg i børnehave, skole eller SFO
Skolebørn og de ældste børn i børnehave har nu mulighed for at lære mere om børns vilkår i Liberia. Med video-oplæg, fortællinger, lege, kreative aktiviteter m.m. tilbyder medarbejdere fra Promissio og frivillige fra Liberia-projektet at besøge din lokale børnehave eller skole. Læs mere om mulighederne her, og kontakt netværksmedarbejder og international pædagog Tuja Stæhr Berg for mere information.